Υαλουρανικό οξύ

face

Το υαλουρονικό οξύ είναι δομικό συστατικό του κολλαγόνου των ιστών σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς, το οποίο προσδίδει ελαστικότητα και σφριγηλότητα στους ιστούς. Οι πρωτεογλυκάνες που περιέχει έχουν τη δυνατότητα να συγκρατούν τα μόρια του νερού και να δίνουν όγκο και υγρασία στο δέρμα. Το υαλουρονικό οξύ με την πάροδο του χρόνου αποδομείται και έτσι δημιουργούνται προβλήματα ενυδάτωσης και «σπασίματος» του δέρματος.

Επίσης, με τη σωστή χρήση ειδικών προιόντων ενέσιμου υαλουρονικού οξέος μπορεί ο πλαστικός χειρουργός να διορθώσει κάποιες ατέλειες στη μύτη, που στο παρελθόν απαιτούσαν χειρουργικές επεμβάσεις.

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η διαδικασία διαρκεί περίπου 20 λεπτά και η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές ασχολίες της αμέσως μετά τη θεραπεία. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, μπορεί να ακολουθήσουν μερικές αντιδράσεις όπως οίδημα και ερυθρότητα στην περιοχή της εφαρμογής, τα οποία εξαφανίζονται μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες ή καλύπτονται με απλό make-up.

Το αποτέλεσμα της θεραπείας μπορεί να γίνει εμφανές αμέσως μετά τη θεραπεία και ακόμη πιο ορατό σε 2 ή 3 ημέρες αργότερα.

RESTYLANE VITAL SKINBOOSTERS

Η πρωτοποριακή βιο-αναζωογονητική μέθοδος αντιγήρανσης με Restylane Vital Skinboosters είναι πολύ παραπάνω από μια απλή παθητική μέθοδος αναπλήρωσης του υαλουρονικού και ενυδάτωσης του δέρματος. Είναι μια μέθοδος που αντιμετωπίζει ξεχωριστά κάθε προβληματικό συστατικό του γηρασμένου δέρματος προσφέροντας συνολική αναδόμηση, όπως μας επιβεβαιώνουν και τα εντυπωσιακά κλινικά αποτελέσματα.

Το υαλουρονικό οξύ παίζει καθοριστικό ρόλο στην ενυδάτωση του δέρματος, καθώς έχει την ικανότητα να προσροφά μόρια νερού. Ένας από τους βασικούς παράγοντες που παίζουν ρόλο στη γήρανση του δέρματος είναι η σταδιακή εξάντληση του ενδογενούς υαλουρονικού οξέος, του κυρίου συστατικού της εξωκυττάριας ουσίας στο δέρμα.  Η εξωκυττάρια ουσία φροντίζει για τη διατήρηση του όγκου και της καλής συνεκτικότητας μεταξύ των κυττάρων, χαρακτηριστικά του νεανικού δέρματος.

Η διαφορά των Restylane Vital Skinboosters σε σχέση με τα κοινά υαλουρονικά είναι ότι είναι ειδικά σχεδιασμένα όχι να δίνουν έξτρα όγκο, αλλά να αναπληρώνουν τις αποθήκες υαλουρονικού του δέρματος, ενυδατώνοντάς το από μέσα προς τα έξω, με το να βελτιστοποιούν την ποιότητα της εξωκυττάριας ουσίας και να την εμπλουτίζουν!  Έτσι δημιουργούν ένα ιδανικό μίκρο-περιβάλλον για τα κύτταρα. Επίσης, αποδεδειγμένα ελαττώνουν τις απώλειες νερού από το ίδιο το δέρμα συμβάλλοντας με έναν ακόμη τρόπο στη διατήρηση της ενυδάτωσης.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο όμως είναι ότι τα Restylane Vital Skinboosters αποτελούν βιο-αναζωογονητική μέθοδος αντιγήρανσης, εφόσον παράλληλα δρουν σε μοριακό και γονιδιακό επίπεδο. Αντιστρέφουν το χρόνο και τα σημάδια του, αυξάνοντας την έκφραση των γονιδίων που αναδομούν και οργανώνουν την εξωκυττάρια ουσία καθώς και αυτών που εξασφαλίζουν τη συνεκτικότητα μεταξύ των κυττάρων του δέρματος.

Η θεραπεία Restylane Vital Skinboosters εφαρμόζεται σε:

 • πρόσωπο
 • λαιμό
 • ντεκολτέ
 • χέρια

Είναι σταθεροποιημένο υαλουρονικό οξύ, που εξασφαλίζει μακράς διάρκειας ασφαλές και φυσικό αποτέλεσμα, βασισμένο στην πατέντα NASHA technology, που επιτρέπει την καλύτερη κατανομή του ενέσιμου υλικού στην περιοχή που εφαρμόζεται ενώ εξασφαλίζει ότι δεν θα απορροφηθεί μέσα σε λίγες ώρες (όπως συμβαίνει με το αντίστοιχο που συνθέτει ο ίδιος ο οργανισμός μας).

Οι λεπτές ρυτίδες εξαλείφονται, το δέρμα λειαίνεται και αποκαθιστά την ελαστικότητα και τη βαθιά και μακροχρόνια ενυδάτωσή του.

H εφαρμογή είναι ανώδυνη και γίνεται με τη χρήση ειδικής πένας (pen injector) που προσφέρει ακρίβεια στην εφαρμογή – για αυτό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ευαίσθητες περιοχές του προσώπου όπως στην κογχική κοιλότητα, αντιμετωπίζοντας έτσι δραστικά τους μαύρους κύκλους ή στην περιστοματική περιοχή εξαλείφοντας τις ρυτίδες καπνιστού.

Η εμπειρία του ιατρού πάνω στη θεραπεία αυτή και η σωστή επιλογή των περιοχών και της ποσότητας έγχυσης του ενέσιμου υλικού, παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη του καλύτερου αισθητικού αποτελέσματος.

Με τη βοήθεια της βιοτεχνολογίας, το υαλουρονικό οξύ παρασκευάζεται στα εργαστήρια με τους πλέον ασφαλείς τρόπους και υποβάλλεται σε τροποποιήσεις για να αυξηθεί η διάρκειά του, ο όγκος που προσδίδει καθώς και ο χρόνος αποδόμησής του. Διατίθεται σε διάφορες πυκνότητες και μοριακά βάρη, ώστε να είναι κατάλληλο για όλες τις παρακάτω χρήσεις :

 • Τη διόρθωση των ρινοπαρειακών πτυχών και ρυτίδων της γωνίας του στόματος
 • Τον τονισμό του περιγράμματος και του όγκου των χειλιών
 • Τη διόρθωση των ρυτίδων του μετώπου και του μεσόφρυου
 • Αποκατάσταση του όγκου των ζυγωματικών και διαμόρφωση πηγουνιού.
 • Τη βελτίωση της υποκόγχιας περιοχής και της κοιλότητας των δακρύων ( tear trough)
 • Διαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου προσδίδοντας όγκο στα σημεία του προσώπου που έχει μειωθεί.
 • Υγρό Λίφτινγκ προσώπου (liquid face lift ή J lift)
 • Ειδικές θεραπείες κατά περίπτωση.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

Προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο Art-Surgery και λάβετε μία εξειδικευμένη ιατρική εκτίμηση.

Περισσότερες Ενέσιμες Θεραπείες

Dermapen

Η πιο εξελιγμένη μορφή θεραπείας microneedling

Ρυτίδες έκφρασης

Θεραπεία για τη μείωση ρυτίδων στο πρόσωπο / Αντιμετώπιση της υπερβολικής εφίδρωσης

Jalupro – Jalupro HMW

Θεραπεία για τη μείωση ρυτίδων στο πρόσωπο

Λιποδιάλυση

Ενέσιμη, μη επεμβατική για την καταπολέμηση του λίπους σε πρόσωπο & σώμα

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

Προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο Art-Surgery και λάβετε μία εξειδικευμένη ιατρική εκτίμηση.

Επιλέξτε όλους τους τρόπους που θέλετε να επικοινωνούμε μαζί σας:

Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στο υποσέλιδο των email μας. Για πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Μετάβαση στο περιεχόμενο