Emsculpt PIC Web
Emsculpt LOGO Web 2022

Emsculpt®️ BTL: Εξατομικευμένη θεραπεία σύσφιξης κοιλιακών και γλουτών.

Τι είναι

Το EmSculpt®️ της BTL, το μόνο με έγκριση από το FDA της Αμερικής είναι η πρώτη θεραπεία σμίλευσης του Σώματος, σχεδιασμένη να «χτίζει» μύες ενώ ταυτόχρονα μειώνει το λίπος, προσφέροντας την πιο αποτελεσματική, μη επεμβατική επιλογή αναδιαμόρφωσης του σώματος έως σήμερα.

emsculpt 2
emsculpt
emsculpt summer offer

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

To EmSculpt®️ με την τεχνολογία HIFEM, προκαλεί περίπου 20.000 πολύ δυνατές υπερμέγιστες μυϊκές συσπάσεις ανα συνεδρία, οι οποίες δεν είναι δυνατόν να επιτευχθούν με φυσιολογική άσκηση των μυών και με τη συνήθη γυμναστική.

Αίσθηση θεραπείας
Αν και οι προκαλούμενες μυϊκές συσπάσεις είναι πολύ έντονες, ωστόσο δεν είναι δυσάρεστες. Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, εκτελούνται κυκλικά και παλμικές μαλάξεις και δονήσεις που επιφέρουν αίσθηση ανακούφισης και χαλάρωσης. Η αίσθηση αυτή, επιτείνεται μετά το τέλος της θεραπείας, εξαιτίας της προκαλούμενης υπεραιμίας, επιφέροντας επιπλέον χαλάρωση και ευεξία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Αποτελέσματα θεραπείας:
Η ιατρική έρευνα απέδειξε ότι μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας το EmSculpt®️ μπορεί να αυξήσει την μυϊκή μάζα κατά 16% και να μειώσει το λίπος κατά 19% ταυτόχρονα.

Οφέλη-Πλεονεκτήματα;

* Χτίζει και τονώνει όλους τους μύες
* Τονίζει – Γραμμώνει τους κοιλιακούς
* Ανορθώνει, τονώνει και δυναμώνει τους γλουτούς
* Γρήγορη και Ανώδυνη μέθοδος 30 λεπτών – Χωρίς χρόνο αποκατάστασης
* Άμεσα ορατά – μετρήσιμα αποτελέσματα μέσα στον πρώτο μήνα
* Φυσικά αποτελέσματα που διαρκούν στον χρόνο
* Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες κάθε φύλου, κατάλληλο επίσης για γυναίκες στην εμμηνόπαυση αλλά και για μετά τον τοκετό.

Με το EmSculpt®️ συστήνεται ένας κύκλος 4-8 συνεδριών, διάρκειας 30 λεπτών και η κάθε συνεδρία θα πρέπει να απέχει 2 με 3 μέρες από την επόμενη.

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Γνησιότητα του μηχανήματος EmSculpt®️
Δυστυχώς όλο συχνότερα, γίνεται μια παραπλανητική και αντιεπαγγελματική χρήση του εμπορικού ονόματος, αλλά ψευδής επίκληση των θεραπευτικών ιδιοτήτων του EMSCULPT, με την χρησιμοποίηση κακέκτυπων αντιγράφων του, εξαιρετικά χαμηλού κόστους και φυσικά αμφίβολης ποιότητας και προέλευσης, από επιτηδευματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της αισθητικής, χωρίς να διαθέτουν την κατάλληλη επαγγελματική ιδιότητα και εκπαίδευση καθώς και τις δυνατότητες για τη χρήση αυτής της μοναδικής συσκευής.
Για του λόγους αυτούς, οι ενδιαφερόμενοι για αυτή τη θεραπεία, θα πρέπει να απευθύνονται μόνο σε οργανωμένους και αδειοδοτημένους χώρους άσκησης της Ιατρικής αισθητικής και να επιζητούν πολλές φορές τα απαραίτητα παραστατικά αγοράς, πιστοποίησης γνησιότητας αλλά και συντήρησης αυτού του πρωτοποριακού και καινοτόμου μηχανήματος, έτσι ώστε να αποφεύγουν την έκθεση τους σε παραπλανητικές υποσχέσεις και προσδοκίες, αλλά και πιθανούς κινδύνους και παρενέργειες.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

Προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο Art-Surgery και λάβετε μία εξειδικευμένη ιατρική εκτίμηση.

Ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες

Στην εποχή μας οι απαιτήσεις για ολοένα και καλύτερα αποτελέσματα με ολοένα και λιγότερο επεμβατικές μεθόδους φέρνουν στο προσκήνιο ένα νέο κομμάτι της πλαστικής χειρουργικής, που ονομάζεται «ελάχιστα επεμβατική πλαστική χειρουργική».

Στην κατηγορία αυτή υπάρχουν θεραπείες για το σώμα και το πρόσωπο, που δίνουν τη δυνατότητα στους ασθενείς να αποκτήσουν το πιο όμορφο αποτέλεσμα χωρίς χειρουργικές ουλές και χωρίς μεγάλους χρόνους αποθεραπείας. Η ανόρθωση, βελτίωση του σχήματος και τόνωση της κοιλιάς, του λαιμού, του προσώπου, των βραχιόνων, των μηρών, των μαστών και των γονάτων μπορούν πλέον να γίνουν μέσα από μικροσκοπικές τομές.

Σε ποιους όμως απευθύνεται αυτή η κατηγορία θεραπειών;

Η θεραπείες  αυτές βασικά έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες 3 μεγάλων κατηγοριών:

  • Εκείνων που δεν έχουν ένδειξη για χειρουργική επέμβαση γιατί η χαλάρωση δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να δικαιολογεί την  χρήση των τομών. Με άλλα λόγια ηλικίες μικρότερες που βλέπουν σημάδια χαλάρωσης στο πρόσωπο και το σώμα τους, αλλά θεωρούν ότι είναι πολύ νωρίς να κάνουν κάτι επεμβατικό για να το διορθώσουν.
  • Εκείνων που για τους δικούς τους λόγους δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χειρουργηθούν (είτε γιατί φοβούνται, είτε γιατί έχουν προβλήματα υγείας, είτε για άλλους λόγους), παρότι έχουν ένδειξη για κάτι τέτοιο. Παρότι τα αποτελέσματα δεν μπορεί να είναι το ίδιο εντυπωσιακά με αυτά της χειρουργικής επέμβασης, οι ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες αποτελούν μια πολύ καλή λύση.
  • Εκείνων που μετά από επέμβαση λιποαναρρόφησης έχουν προβλήματα διαταραχών της επιφάνειας ή και χαλάρωσης.

Στην ελάχιστα επεμβατική πλαστική χειρουργική χρησιμοποιείται η τεχνολογία των διπολικών υπερήχων καθώς και η τεχνολογία των κλασματικών υπερήχων ρυθμιζόμενου βάθους.

Η σύσφιξη του δέρματος και των υποκείμενων ιστών που προσφέρουν, φτάνει και το 36% ,όπως αποδεικνύουν κλινικές μελέτες στα μεγαλύτερα και πιο έγκριτα επιστημονικά περιοδικά, μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο.  Η θεραπεία  μπορεί  αποδεδειγμένα να βελτιώσει περιοχές με χαλάρωση που είναι παραδοσιακά προβληματικές.

Η χρήση των κλασματικών υπερήχων μπορεί να ενισχύσει επιπλέον την παραπάνω θεραπεία ή και να αποτελέσει ξεχωριστή θεραπεία που μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά στο ιατρείο με τη χρήση απλής αναισθητικής κρέμας.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

Προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο Art-Surgery και λάβετε μία εξειδικευμένη ιατρική εκτίμηση.

Περισσότερες Θεραπείες

Nothing Found.

Apologies, but no results were found for the requested archive.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

Προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο Art-Surgery και λάβετε μία εξειδικευμένη ιατρική εκτίμηση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο