BodyTite HP2 Side 1
bodytite title

MINIMALLY INVASIVE BODY CONTOURING

Ελάχιστα Επεμβατική Λιπογλυπτική Σώματος

face tite what is
Είναι μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδος για διαμόρφωση του σώματος, που μπορεί να προφέρει αποτελέσματα, που μέχρι τώρα μπορούσαν να επιτευχθούν μόνο με χειρουργική παρέμβαση.
Στηρίζεται στην εφαρμογή εστιασμένων διπολικών υπερήχων, που οδηγεί σε τρισδιάστατη αναδιαμόρφωση των ιστών μέσω σύσφιξης και λιπόλυσης.
Αποτελέσματα
Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά με την υποχώρηση του οιδήματος (μετά την πρώτη εβδομάδα), ενώ ξεκινούν να γίνονται εμφανή μετά τον 1ο μήνα και κορυφώνονται 6 μήνες μετά την θεραπεία. Δύσκολες περιοχές όπως τα μπράτσα, η περιοχή πάνω από τα γόνατα, η κοιλιά και η έσω περιοχή των μηρών ανταποκρίνονται εξαιρετικά στη θεραπεία.
Γρήγορη ανάρρωση
Είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία και μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία ή μέθη, χωρίς να απαιτείται χρόνος παραμονής στην κλινική. Μετά την θεραπεία είναι απαραίτητη η χρήση ελαστικών ενδυμάτων για μερικές ημέρες (ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής από 3 έως και 15 ημέρες).
Εφαρμογή
Η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να:
  • εφαρμοστεί μόνη της για επίτευξη σύσφιγξης / τρισδιάστατου remodeling των ιστών
  • μπορεί να εφαρμοστεί μαζί με λιποαναρρόφηση, όταν η αφαίρεση του λίπους πρόκειται να είναι τόσο μεγάλη που θα προκαλέσει χαλάρωση του δέρματος. Σε αυτήν την περίπτωση, εφαρμόζοντας αμέσως μετά την λιποαναρρόφηση, μπορούμε να προλάβουμε την χαλάρωση.

Targets Fat 2 v2

Λιποαναρρόφηση και σύσφιξη ταυτόχρονα

Λιποαναρρόφηση και ταυτόχρονα σύσφιξη σε περιοχές όπου συνυπάρχουν τοπικό πάχος και χαλάρωση (κοιλιά, γοφοί, μηροί, γλουτοί, γόνατα, χέρια, πλάτη)

Body MI 002 2

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Δύσκολες περιοχές όπως τα μπράτσα, η περιοχή πάνω από τα γόνατα, η κοιλιά και η έσω περιοχή των μηρών ανταποκρίνονται εξαιρετικά στη θεραπεία.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

Προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο Art-Surgery και λάβετε μία εξειδικευμένη ιατρική εκτίμηση.

Ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες

Στην εποχή μας οι απαιτήσεις για ολοένα και καλύτερα αποτελέσματα με ολοένα και λιγότερο επεμβατικές μεθόδους φέρνουν στο προσκήνιο ένα νέο κομμάτι της πλαστικής χειρουργικής, που ονομάζεται «ελάχιστα επεμβατική πλαστική χειρουργική».

Στην κατηγορία αυτή υπάρχουν θεραπείες για το σώμα και το πρόσωπο, που δίνουν τη δυνατότητα στους ασθενείς να αποκτήσουν το πιο όμορφο αποτέλεσμα χωρίς χειρουργικές ουλές και χωρίς μεγάλους χρόνους αποθεραπείας. Η ανόρθωση, βελτίωση του σχήματος και τόνωση της κοιλιάς, του λαιμού, του προσώπου, των βραχιόνων, των μηρών, των μαστών και των γονάτων μπορούν πλέον να γίνουν μέσα από μικροσκοπικές τομές.

Σε ποιους όμως απευθύνεται αυτή η κατηγορία θεραπειών;

Η θεραπείες  αυτές βασικά έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες 3 μεγάλων κατηγοριών:

  • Εκείνων που δεν έχουν ένδειξη για χειρουργική επέμβαση γιατί η χαλάρωση δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να δικαιολογεί την  χρήση των τομών. Με άλλα λόγια ηλικίες μικρότερες που βλέπουν σημάδια χαλάρωσης στο πρόσωπο και το σώμα τους, αλλά θεωρούν ότι είναι πολύ νωρίς να κάνουν κάτι επεμβατικό για να το διορθώσουν.
  • Εκείνων που για τους δικούς τους λόγους δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χειρουργηθούν (είτε γιατί φοβούνται, είτε γιατί έχουν προβλήματα υγείας, είτε για άλλους λόγους), παρότι έχουν ένδειξη για κάτι τέτοιο. Παρότι τα αποτελέσματα δεν μπορεί να είναι το ίδιο εντυπωσιακά με αυτά της χειρουργικής επέμβασης, οι ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες αποτελούν μια πολύ καλή λύση.
  • Εκείνων που μετά από επέμβαση λιποαναρρόφησης έχουν προβλήματα διαταραχών της επιφάνειας ή και χαλάρωσης.

Στην ελάχιστα επεμβατική πλαστική χειρουργική χρησιμοποιείται η τεχνολογία των διπολικών υπερήχων  καθώς και η τεχνολογία των κλασματικών υπερήχων ρυθμιζόμενου βάθους.

Η σύσφιξη του δέρματος και των υποκείμενων ιστών που προσφέρουν οι ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες, φτάνει και το 36% ,όπως αποδεικνύουν κλινικές μελέτες στα μεγαλύτερα και πιο έγκριτα επιστημονικά περιοδικά, μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο.  Η θεραπεία  μπορεί  αποδεδειγμένα να βελτιώσει περιοχές με χαλάρωση που είναι παραδοσιακά προβληματικές.

Η χρήση των κλασματικών υπερήχων μπορεί να ενισχύσει επιπλέον την παραπάνω θεραπεία ή και να αποτελέσει ξεχωριστή θεραπεία που μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά στο ιατρείο με τη χρήση απλής αναισθητικής κρέμας.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

Προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο Art-Surgery και λάβετε μία εξειδικευμένη ιατρική εκτίμηση.

Περισσότερες Θεραπείες

Nothing Found.

Apologies, but no results were found for the requested archive.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

Προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο Art-Surgery και λάβετε μία εξειδικευμένη ιατρική εκτίμηση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο