GLUTEAL SCULPTING – BRAZILIAN BUTT LIFT

diamorfosi glouton

Η επέμβαση αυτή της πλαστικής χειρουργικής έχει να κάνει με τη βελτίωση της εικόνας της ευρύτερης περιοχής των γλουτών. Είναι ένας συνδυασμός πολλών διαφορετικών ενεργειών που ανάλογα με την περίπτωση γίνονται για την επίτευξη του επιθυμητού τελικού σχήματος.

Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Η γλυπτική των γλουτών μπορεί να περιλαμβάνει την λιποαναρρόφηση κάποιων περιοχών, τη λιπομεταφορά, την διενέργεια ανορθώσεων σε κάποια άλλα σημεία καθώς και την πιθανή χρήση ενθεμάτων ή και άλλων ενέσιμων υλικών ειδικών για χρήση στην περιοχή.

Σκοπός της επέμβασης δεν είναι η αύξηση του μεγέθους των γλουτών αλλά η δημιουργία ενός πιο ελκυστικού σχήματος και η ανόρθωσή τους! Αυτό επιτυγχάνεται με την προσθήκη όγκου σε συγκεκριμένα σημεία.

Η βελτιστοποίηση κάθε τεχνικής ξεχωριστά μπορεί επίσης να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Η χρήση ειδικών τεχνολογιών στη φάση της λιποαναρρόφησης (SAFElipoconcepts,Vaser )  και ενδεχομένως η χρήση βλαστοκυττάρων, είναι παράγοντες που εξασφαλίζουν σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα και την μεγάλη διάρκεια του αποτελέσματος.

Όταν η επέμβαση περιλαμβάνει μικρές περιοχές λιποαναρρόφησης μπορεί να γίνει και υπό τοπική αναισθησία, ενώ όταν απαιτούνται πιο μεγάλες αλλαγές τότε γίνεται με γενική αναισθησία.

drdrakotos 2 e1589374436343
Είναι πολύ βασικό επίσης να αποσαφηνιστούν τα εξής δεδομένα που αφορούν την επέμβαση της λιπομεταφοράς: Η ασφάλεια της συγκεκριμένης επέμβασης έγκειται στην τοποθέτηση του λίπους αποκλειστικά και μόνο υποδόρια και όχι μέσα στον μυ του γλουτού. Η τεχνική που χρησιμοποιώ ονομάζεται EVL (Expansion, VibrationLipofilling)  και μου επιτρέπει να τοποθετήσω υποδόρια όσο λίπος θεωρώ ότι χρειάζεται για το ιδανικό αποτέλεσμα. Η παραδοσιακή τεχνική με τις σύριγγες δεν μπορεί να εξασφαλίζει αυτά τα δεδομένα με αποτέλεσμα ή να μην μπαίνει αρκετό λίπος εκεί που πρέπει ή να πρέπει αναγκαστικά να μπει μέσα στον μυ, γεγονός που αυτομάτως καθιστά την διαδικασία λιγότερο ασφαλή. Κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα και  μετά από μελέτη των ειδικών χαρακτηριστικών,  συζήτηση με τον ασθενή για το ιδανικό αποτέλεσμα και λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα εκείνα χαρακτηριστικά που σε κάθε φυλετική ομάδα μπορούν να κάνουν την περιοχή «ελκυστική», φτιάχνουμε το πλάνο της επέμβασης.

Πληροφορίες για την επέμβαση

Αποτέλεσμα

Άμεσο. Πρέπει να περιμένετε την εμφάνιση μώλωπων και πρηξίματος, τα οποία παραμένουν για 1-2 εβδομάδες.

Πόνος

Ο πόνος της επέμβασης ελέγχεται απόλυτα με την ειδική αναλγητική αγωγή. Μοιάζει με τον πόνο «πιασίματος» μετά από έντονη γυμναστική.

Ειδική προστασία για μετά την επέμβαση

Θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ειδικά ελαστικά ενδύματα για 2-6 εβδομάδες μετά την επέμβαση (ανάλογα με την έκταση της λιποαναρρόφησης).

Αφαίρεση ραμμάτων

Τα ράμματα από τις μικρές οπές αφαιρούνται μια εβδομάδα μετά την επέμβαση.

Τοποθετούνται συνήθως 2 μικρά σωληνάκια (παροχετεύσεις) που αφαιρούνται την 2η ημέρα.

Δραστηριότητες

Η επέμβαση γίνεται είτε με γενική είτε με μέθη  ή και αρκετές φορές με τοπική αναισθησία.

Απαιτείται αποχή από έντονες δραστηριότητες, άρση μεγάλου βάρους (πάνω από 10 κιλά), αερόβια γυμναστική για τουλάχιστον 6 εβδομάδες.

Επίσης θα δοθούν ειδικές οδηγίες για τον τρόπο που θα μπορεί να κάθεται ο/η ασθενής μετά την επέμβαση.

Παρακολούθηση

Ο ασθενής θα παρακολουθηθεί την πρώτη ημέρα μετά τη χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια στο ιατρείο την 1η εβδομάδα και στη συνέχεια σε 2 εβδομάδες, 6 εβδομάδες και 3 μήνες ή όποτε κρίνεται απαραίτητο.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

Προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο Art-Surgery και λάβετε μία εξειδικευμένη ιατρική εκτίμηση.

Περισσότερες Επεμβάσεις Σώματος

Κοιλιοπλαστική

Διόρθωση των κοιλιακών μυών - αφαίρεση περίσσειας κοιλιακού δέρματος - διαμόρφωση της περιφέρειας

Λιποαναρρόφηση

Βελτίωση σε μία ή και περισσότερες περιοχές του σώματος, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Βραχιονοπλαστική

Αποκατάσταση της χαλάρωσης των βραχιόνων λόγω προχωρημένης ηλικίας ή μαζικής απώλειας βάρους.

Αιδιοπλαστική

Βοηθάει τις γυναίκες να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους και να βελτιώσουν την ερωτική τους ζωή.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

Προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο Art-Surgery και λάβετε μία εξειδικευμένη ιατρική εκτίμηση.

Επιλέξτε όλους τους τρόπους που θέλετε να επικοινωνούμε μαζί σας:

Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στο υποσέλιδο των email μας. Για πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Μετάβαση στο περιεχόμενο