FaceTite
FaceTite logo

MINIMALLY INVASIVE FACE CONTOURING

Τι είναι το FaceTite

face tite what is

To FaceTite αποτελεί την ιδανική λύση για τη σύσφιξη του δέρματος σε περιοχές όπως η περιοχή γύρω από τα μάτια, δίπλα στο στόμα και στις ρυτίδες της πικρίας,το περίγραμμα του προσώπου.

Με το FaceTite  επίσης μπορούμε να επιτύχουμε ανύψωση των φρυδιών και βελτίωση του σχήματός τους. ( non surgicalbrow lift)

ΒΑΣΙΚΑ Οφέλη:

 • Σύσφιγξη και ανόρθωση με ελάχιστο χρόνο αποκατάστασης, μελανιές και πρήξιμο.
 • Η θεραπεία είναι ελάχιστα επεμβατική, γίνεται με τοπική αναισθησία και χωρίς πόνο.
 • Η τεχνολογίαδιπλής θερμομέτρησης παρέχειαπόλυτη  ασφάλεια και έλεγχο σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες.

face tite treet1

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Με το FaceTite μπορούμε με ασφάλεια να κινηθούμε στο υποχοριακό επίπεδο και να επιτύχουμε αλλαγές στο σχήμα του προσώπου. Για παράδειγμα μπορούμε να μειώσουμε τον όγκο σε στρογγυλά πρόσωπα, να τονίσουμε την κάτω γνάθο (jawline) και να μειώσουμε ενοχλητικά “φουσκώματα” συνήθως δίπλα στο στόμα.

face tite treet2

ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Μπορούμε να επιτύχουμε σύσφιγξη του δέρματος που ύπο άλλες συνθήκες θα ήταν εφικτή μόνο με χειρουργική επέμβαση.

face tite treet3

ΜΙΚΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Εκτός από το πρόσωπο το FaceTite είναι ιδανικό για μικρές περιοχές του σώματος όπως η περιοχή πάνω από τα γόνατα ή γύρω από τον ομφαλό.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

facetite1
facetite2 copy
facetite3

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

Προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο Art-Surgery και λάβετε μία εξειδικευμένη ιατρική εκτίμηση.

Ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες

Στην εποχή μας οι απαιτήσεις για ολοένα και καλύτερα αποτελέσματα με ολοένα και λιγότερο επεμβατικές μεθόδους φέρνουν στο προσκήνιο ένα νέο κομμάτι της πλαστικής χειρουργικής, που ονομάζεται «ελάχιστα επεμβατική πλαστική χειρουργική».

Στην κατηγορία αυτή υπάρχουν θεραπείες για το σώμα και το πρόσωπο, που δίνουν τη δυνατότητα στους ασθενείς να αποκτήσουν το πιο όμορφο αποτέλεσμα χωρίς χειρουργικές ουλές και χωρίς μεγάλους χρόνους αποθεραπείας. Η ανόρθωση, βελτίωση του σχήματος και τόνωση της κοιλιάς, του λαιμού, του προσώπου, των βραχιόνων, των μηρών, των μαστών και των γονάτων μπορούν πλέον να γίνουν μέσα από μικροσκοπικές τομές.

Σε ποιους όμως απευθύνεται αυτή η κατηγορία θεραπειών;

Η θεραπείες  αυτές βασικά έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες 3 μεγάλων κατηγοριών:

 • Εκείνων που δεν έχουν ένδειξη για χειρουργική επέμβαση γιατί η χαλάρωση δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να δικαιολογεί την  χρήση των τομών. Με άλλα λόγια ηλικίες μικρότερες που βλέπουν σημάδια χαλάρωσης στο πρόσωπο και το σώμα τους, αλλά θεωρούν ότι είναι πολύ νωρίς να κάνουν κάτι επεμβατικό για να το διορθώσουν.
 • Εκείνων που για τους δικούς τους λόγους δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χειρουργηθούν (είτε γιατί φοβούνται, είτε γιατί έχουν προβλήματα υγείας, είτε για άλλους λόγους), παρότι έχουν ένδειξη για κάτι τέτοιο. Παρότι τα αποτελέσματα δεν μπορεί να είναι το ίδιο εντυπωσιακά με αυτά της χειρουργικής επέμβασης, οι ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες αποτελούν μια πολύ καλή λύση.
 • Εκείνων που μετά από επέμβαση λιποαναρρόφησης έχουν προβλήματα διαταραχών της επιφάνειας ή και χαλάρωσης.

Στην ελάχιστα επεμβατική πλαστική χειρουργική χρησιμοποιείται η τεχνολογία των διπολικών υπερήχων (Bodytite, Facetite, Accutite)  καθώς και η τεχνολογία των κλασματικών υπερήχων ρυθμιζόμενου βάθους (Morpheus8).

Η σύσφιγξη του δέρματος και των υποκείμενων ιστών που προσφέρει το  Bodytite και το Facetite φτάνει και το 36% ,όπως αποδεικνύουν κλινικές μελέτες στα μεγαλύτερα και πιο έγκριτα επιστημονικά περιοδικά, μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο.  Η θεραπεία  μπορεί  αποδεδειγμένα να βελτιώσει περιοχές με χαλάρωση που είναι παραδοσιακά προβληματικές.

Η χρήση των κλασματικών υπερήχων μπορεί να ενισχύσει επιπλέον την παραπάνω θεραπεία ή και να αποτελέσει ξεχωριστή θεραπεία που μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά στο ιατρείο με τη χρήση απλής αναισθητικής κρέμας.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

Προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο Art-Surgery και λάβετε μία εξειδικευμένη ιατρική εκτίμηση.

Περισσότερες Θεραπείες

Morpheus 8

Σύσφιξη του δέρματος με την τεχνολογία των υπερήχων

Facetite / Accutite

Σύσφιξη της επιδερμίδας σε περιοχές περιορισμένης επιφάνειας, όπως μάτια, μεσόφρυο κ.α.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

Προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο Art-Surgery και λάβετε μία εξειδικευμένη ιατρική εκτίμηση.

Επικοινωνήστε με το Art-SurgeryΕισάγετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας  Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων* Αποδοχή*

  TOP

  Επιλέξτε όλους τους τρόπους που θέλετε να επικοινωνούμε μαζί σας:

  Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στο υποσέλιδο των email μας. Για πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας.

  We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  Μετάβαση στο περιεχόμενο