cellfina banner

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CELLFINA® BY DR. DRAKOTOS

drdrakotos 2 e1589374436343
H θεραπεία Cellfina® είναι μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία που καταπολεμά την κυτταρίτιδα σε μια μόνο συνεδρία. Τα ενοχλητικά αυτά «λακουβάκια» της κυτταρίτιδας δεν είναι παρά ταινίες συνδετικού ιστού που τραβούν το δέρμα προς το βάθος και το ενώνουν με βαθύτερους ιστούς του σώματος, όπως είναι οι μυϊκές περιτονίες. Ειδικά όταν συγκεντρώνεται λίπος γύρω από αυτές τις ταινίες οπτικά το φαινόμενο γίνεται ακόμα πιο έντονο και δημιουργείται η χαρακτηριστική αυτή «εισολκή» του δέρματος. Η θεραπεία Cellfina διορθώνει την κυτταρίτιδα διακόπτοντας τις ταινίες αυτές με απόλυτα ελεγχόμενο τρόπο, σε προκαθορισμένο βάθος με αποτέλεσμα να απελευθερώνεται το δέρμα στην επιφάνεια και να γίνεται λείο. Μετά από λεπτομερή χαρτογράφηση των προβληματικών περιοχών, η διαδικασία ξεκινά με τοπική αναισθησία, διαρκεί περίπου 1-2 ώρες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και τα αποτελέσματα διαρκούν τουλάχιστον 5 χρόνια. Είναι πολύ διαφορετικό η διαδικασία να γίνεται σε συγκεκριμένο και σταθερό βάθος με τη βοήθεια της συσκευής και όχι τυχαία με απλά μαχαιρίδια ή βελόνες. Η τυχαία διακοπή των ταινιών μπορεί να προκαλέσει ακόμα και επιδείνωση της εικόνας. Αντίθετα,  σύμφωνα με μελέτες το ποσοστό των ικανοποιημένων γυναικών μετά τη θεραπεία αγγίζει το 96%.

Απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα με τη μόνη μοναδική,

ιατρική αισθητική διαδικασία στο ιατρείο,

η οποία προσφέρει αξιοσημείωτα,

μακροχρόνια αποτελέσματα.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ CELLFINA® ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Το σύστημα Cellfina® αντιμετωπίζει την πρωταρχική δομική αιτία της κυτταρίτιδας – τις συνδετικές ταινίες που υφαίνονται στο πάχος στους μηρούς και τους γλουτούς. Αυτά τα σφιχτά συγκροτήματα τραβούν το δέρμα, δημιουργώντας το πτύχωμα που βλέπετε στην επιφάνεια του δέρματος.

Παρόμοια με μια λαστιχένια ταινία υπό ένταση, μόλις απελευθερωθεί, το επεξεργασμένο δέρμα αναπηδά πίσω για να εξομαλυνθεί μέσα σε μόλις τρεις ημέρες. Αυτή η μοναδική θεραπεία κυτταρίτιδας εκτελείται σε ιατρείο σε λιγότερο από μία ώρα.

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ;

Αποδεδειγμένη Αποτελεσματικότητα & Ασφάλεια

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

Προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο Art-Surgery και λάβετε μία εξειδικευμένη ιατρική εκτίμηση.

Πραγματικά περιστατικά Cellfina by Dr. Drakotos

 • Before-Ασθενής 1
  After-Ασθενής 1
  Πριν Ασθενής 1 Μετά από 3 μήνες
 • Before-Ασθενής 2
  After-Ασθενής 2
  Πριν Ασθενής 2 Μετά από 3 μήνες
 • Before-Ασθενής 3
  After-Ασθενής 3
  Πριν Ασθενής 3 Μετά από 3 μήνες
 • Before-Ασθενής 4
  After-Ασθενής 4
  Πριν Ασθενής 4 Μετά από 3 μήνες
 • Before-Ασθενής 5
  After-Ασθενής 5
  Πριν Ασθενής 5 Μετά από 3 μήνες
 • Before-Ασθενής 6
  After-Ασθενής 6
  Πριν Ασθενής 6 Μετά από 3 μήνες

Συχνές ερωτήσεις

Το Cellfina® είναι η μοναδική διαδικασία, ελάχιστα επεμβατική (μία φορά), που έχει κλινικά αποδειχθεί ότι βελτιώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας για τουλάχιστον τρία έως 5 χρόνια.

Μια απλή λύση για την κυτταρίτιδα, η Cellfina® συνδυάζει μια αποδεδειγμένη προσέγγιση με την καινοτόμο, ιδιόκτητη τεχνολογία, για να παράγει ακριβή, μακροχρόνια αποτελέσματα.

Το σύστημα Cellfina® αντιμετωπίζει την πρωταρχική δομική αιτία της κυτταρίτιδας – τις συνδετικές ταινίες που υφαίνονται στο πάχος στους μηρούς και τους γλουτούς. Αυτά τα σφιχτά συγκροτήματα τραβούν το δέρμα, δημιουργώντας το πτύχωμα που βλέπετε στην επιφάνεια του δέρματος. Παρόμοια με μια λαστιχένια ταινία υπό ένταση, μόλις απελευθερωθεί, το επεξεργασμένο δέρμα αναπηδά πίσω για να εξομαλυνθεί.

Τα αποτελέσματα φαίνονται σε μόλις τρεις ημέρες. Στην βασική μελέτη, η ικανοποίηση των ασθενών ήταν 85 τοις εκατό σε τρεις μήνες, 94 τοις εκατό σε ένα έτος, 96 τοις εκατό σε δύο χρόνια και 93 τοις εκατό σε 3 χρόνια, ξεπερνώντας τα ποσοστά ικανοποίησης των ασθενών από άλλες κυριότερες θεραπείες κυτταρίτιδας.*

* Τα ποσοστά ικανοποίησης αξιολογήθηκαν χωριστά και δεν βασίζονται σε άμεσες συγκρίσεις μεταξύ θεραπειών.

Το Cellfina® δεν περιλαμβάνει χειρουργείο ή γενική αναισθησία. Στηρίζεται σε μια ελάχιστα επεμβατική συσκευή μικρού μεγέθους βελόνας για τη θεραπεία των ζωνών που προκαλούν κυτταρίτιδα ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος.

Οι ασθενείς στην κεντρική μελέτη έδειξαν σημαντική βελτίωση λίγο μετά τη θεραπεία, με αποτελέσματα που διαρκούν τουλάχιστον τρία χρόνια.

Σε μια μόνο 45λεπτη θεραπεία, το Cellfina® βελτιώνει σημαντικά την εμφάνιση κυτταρίτιδας στους γλουτούς και τους μηρούς.

Δεν υπήρξαν σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα με το Cellfina® στην κεντρική μελέτη. Οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν από τους ασθενείς στην κεντρική μελέτη ήταν η ευαισθησία, ευαισθησία και μώλωπες.

Μόλις τρεις ημέρες μετά τη θεραπεία, οι ασθενείς βαθμολόγησαν τον πόνο τους ως ελάχιστο (2.7 σε κλίμακα από 0 έως 10, 0 = χωρίς πόνο, 10 = ακραίο πόνο) και οι περισσότεροι (82%) αισθάνθηκαν πόνο μόνο με άγγιγμα ή πίεση στην περιοχή που υποβλήθηκε σε θεραπεία. Αυτός ο ελάχιστος πόνος βελτιώθηκε γρήγορα με το χρόνο. Περισσότερο από το 90 τοις εκατό των ασθενών δεν είχαν μώλωπες σε τέσσερις εβδομάδες.

Μερικοί ασθενείς εμφανίζουν αρχικά πόνο και ευαισθησία, αλλά αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες επιλύονται γρήγορα με το χρόνο.

Μερικοί ασθενείς εμφανίζουν αρχικά πόνο και ευαισθησία, αλλά αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες επιλύονται γρήγορα με το χρόνο.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

Προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο Art-Surgery και λάβετε μία εξειδικευμένη ιατρική εκτίμηση.

Περισσότερες Θεραπείες

Morpheus 8

Σύσφιξη του δέρματος με την τεχνολογία των υπερήχων

Cellfina ®

Πρωτοποριακή μέθοδος εξάλειψης της κυτταρίτιδας

Bodytite

Προηγμένο σύστημα λιπογλυπτικής σώματος: λιποαναρρόφηση και σύσφιξη ταυτόχρονα

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

Προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο Art-Surgery και λάβετε μία εξειδικευμένη ιατρική εκτίμηση.

Επικοινωνήστε με το Art-SurgeryΕισάγετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας  Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων* Αποδοχή*

  TOP

  Επιλέξτε όλους τους τρόπους που θέλετε να επικοινωνούμε μαζί σας:

  Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στο υποσέλιδο των email μας. Για πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας.

  We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  Μετάβαση στο περιεχόμενο