Αυξητική Στήθους

afksitiki stithous

Η αυξητική μαστού είναι μια χειρουργική διαδικασία που αποσκοπεί στην αύξηση του μεγέθους των μαστών και είναι πλέον η πιο διαδεδομένη επέμβαση της Πλαστικής Χειρουργικής παγκοσμίως. Αυτό επιτυγχάνεται τυπικά με την τοποθέτηση ενός ενθέματος μέσα στο μαστό,  μέσω μιας μικρής τομής.

Το ένθεμα τοποθετείται κάτω από τον δικό σας ιστό και θα δείχνει φυσικό τμήμα του δικού σας μαστού. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις η αύξηση του μεγέθους μπορεί να γίνει χωρίς τη χρήση ενθέματος με μία διαδικασία που ονομάζεται «λιπομεταφορά».

Αφαιρώντας ποσότητα δικού σας λίπους από συγκεκριμένες περιοχές χρησιμοποιώντας την τεχνική της λιποαναρρόφησης μπορεί μετά από επεξεργασία να τοποθετηθεί άμεσα στο μαστό για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΘΕΜΑΤΟΣ

Σημαντικό μέρος της συζήτησης μας θα περιλαμβάνει την επιλογή του μεγέθους του μαστού που επιθυμείτε να έχετε μετά την επέμβαση. Θα συζητηθούν οι δικές σας επιθυμίες σε συνάρτηση με τον σωματότυπό σας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε διάφορους τύπους και μεγέθη ενθεμάτων από τα δείγματά μας, ώστε να έχετε μια ιδέα του τελικού αποτελέσματος που θα σας βοηθήσει στην τελική επιλογή σας.

Τα ενθέματα τελευταίας γενιάς που χρησιμοποιούνται πλέον είναι ασφαλέστατα και ελαχιστοποιούν τους κινδύνους που υπήρχαν με τη χρήση των παλαιοτέρων. Η επιλογή της ποιότητας γίνεται πάντα με βάση την ασφάλεια της ασθενούς και την επιθυμία για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να επιλεγούν ενθέματα στρογγυλά ,ανατομικά (δάκρυ) ή εργονομικά. Η επιλογή των ενθεμάτων γίνεται με αυστηρότατα κριτήρια και χωρίς κανέναν απολύτως συμβιβασμό σε ζητήματα που αφορούν την ποιότητα και την αξιοπιστία τους.

ΕΝΘΕΜΑΤΑ ΜΟTIVA ΜΕ ΝΑΝΟΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

Τα ενθέματα αυτά έχουν τη συγκεκριμένη επιφάνεια που προσομοιάζει στην λεία αλλά έχει μια ανεπαίσθητη τραχύτητα (nanotextured).

Η τραχύτητα αυτή που δημιουργείται στην επιφάνεια του ενθέματος χρησιμοποιεί την Νανοτεχνολογία  και όχι παραδοσιακές βιομηχανικές μεθόδους με αλάτι ή ζάχαρη, με αποτέλεσμα να είναι πιο ασφαλείς.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

Ένα άλλο τμήμα της συζήτησης θα περιλαμβάνει το επίπεδο στο οποίο θα τοποθετηθεί το ένθεμα. Ανάλογα με την περίπτωση θα μπορούσε να τοποθετηθεί:

  • πάνω από τον θωρακικό μυ (κάτω ακριβώς από το παρέγχυμα του μαστού)
  • πάνω από τον θωρακικό μυ αλλά κάτω από την περιτονία του (λεπτός υμένας που καλύπτει την επιφάνειά του)
  • κάτω από τον θωρακικό μυ
  • μέρος του κάτω και το υπόλοιπο πάνω από τον μυ (dualplane)

 

Η επιλογή γίνεται εξατομικευμένα ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ασθενούς και του επιθυμητού ενθέματος.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΜΗΣ

Η θέση της τομής ανάλογα με την ειδική ανατομία, το είδος και μέγεθος του ενθέματος μπορεί να γίνει είτε γύρω από την θηλή (περιθηλαία προσπέλαση), είτε κάτω από τον μαστό (υπομάστια). Με αυτόν τον τρόπο οι τομές που προκύπτουν «κρύβονται» είτε σε φυσικές πτυχές είτε σε περιοχές όπου το χρώμα του δέρματος σκουραίνει και γίνονται λιγότερο ορατές.

Με την χρήση νέων τεχνικών αποφεύγονται τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα των παλαιότερων μεθόδων, όπως η αδυναμία θηλασμού ή η απώλεια αισθητικότητας στη περιοχή της θηλής και επιτυγχάνεται ένα πολύ πιο φυσικό αποτέλεσμα που δεν προδίδει ότι προηγήθηκε επέμβαση.

Η διάρκεια του χειρουργείου είναι 1 με ½ ώρες και γίνεται υπό γενική αναισθησία.

Πληροφορίες για την επέμβαση

Αποτέλεσμα

Άμεση αύξηση του μεγέθους του στήθους. Αρχικά, τα εμφυτεύματα μπορεί να είναι τοποθετημένα ψηλά και να είναι σκληρά. Με την πάροδο του χρόνου, όμως, οι ιστοί μαλακώνουν, οι μυς χαλαρώνουν και τα εμφυτεύματα βρίσκουν τη σωστή τους θέση χαμηλά για μια πιο φυσική όψη. Αυτή η διαδικασία συνήθως διαρκεί περίπου 3 μήνες.

Πόνος

Μεταβλητός. Ίσως να χρειαστεί η χορήγηση κάποιου στοματικού παυσίπονου περίπου για 2-5 ημέρες.

Ειδική προστασία για μετά την επέμβαση

Η ασθενής θα χρειαστεί ένα σουτιέν συμπίεσης και θα πρέπει να το φοράει για 4-6 εβδομάδες.

Αφαίρεση ραμμάτων

Όλα τα ράμματα είναι απορροφήσιμα.

Δραστηριότητες

Συνήθως ως εξωτερική ασθενής. Δεν απαιτείται νοσηλεία.

Δεν υπάρχει περιορισμός στη βασική καθημερινή δραστηριότητα. Μπορεί ε να κάνει ντους 2 ημέρες μετά το χειρουργείο.

Δεν θα πρέπει να σηκώνει βάρη μεγαλύτερα από 10-12 κιλά για 6 εβδομάδες. Μπορεί να οδηγήσει κανονικά όταν δεν λαμβάνει πλέον κάποιο παυσίπονο.

Όσον αφορά τη γυμναστική, η ασθενής μπορεί να κάνει ασκήσεις, όπως stepper, ελλειπτικό μηχάνημα κλπ. 4 εβδομάδες μετά την επέμβαση αλλά άλλες ασκήσεις, όπως το τρέξιμο ή το σήκωμα βαρών επιτρέπονται 6 εβδομάδες μετά την επέμβαση.

Η ασθενής θα πρέπει να παραμείνει εκτός εργασίας για 5-7 ημέρες  ανάλογα με τις απαιτήσεις της εργασίας.

Παρακολούθηση

Η ασθενής θα παρακολουθηθεί στο ιατρείο την 1η εβδομάδα μετά από τη χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια σε 2 εβδομάδες, 6 εβδομάδες και 3 μήνες ή όποτε κρίνεται απαραίτητο.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

Προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο Art-Surgery και λάβετε μία εξειδικευμένη ιατρική εκτίμηση.

crisalix home banner 2

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ;

Με την τεχνολογία τρισδιάστατης απεικόνισης της Crisalix μπορείτε να δείτε τη νέα σας εμφάνιση, πριν από τη διαδικασία, σε περιβάλλον 3D

book 3d crisalix

Περισσότερες Επεμβάσεις Στήθους

Αυξητική Στήθους

Αύξηση του μεγέθους των μαστών.

Ανισομαστία

Διόρθωση του μεγέθους και σχήματος των μαστών

Αποκατάσταση στήθους μετά από μαστεκτομή

Αποκατάσταση στήθους μετά από μαστεκτομή

Γυναικομαστία

Διόρθωση του προβλήματος χειρουργικά σε άντρες.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

Προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο Art-Surgery και λάβετε μία εξειδικευμένη ιατρική εκτίμηση.

Επιλέξτε όλους τους τρόπους που θέλετε να επικοινωνούμε μαζί σας:

Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στο υποσέλιδο των email μας. Για πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Μετάβαση στο περιεχόμενο