Κλείστε ραντεβού

Παρακαλούμε συμπληρώστε για να στείλετε το αίτημά σας για ραντεβού.

Το προσωπικό μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την επιβεβαίωση.

* τα πεδία με αστερίσκο είναι απαραίτητα  Ρινογλυπτική με υπερήχουςΡινοπλαστικήFaceliftNeckliftBrowliftΩτοπλαστικήΒλεφαροπλαστικήΚοιλιοπλαστικήΒραχιονοπλαστικήGluteal sculpting – Brazilian butt liftΑνόρθωση μηρών – γλουτώνΑιδιοπλαστικήΑυξητική ΣτήθουςΜείωση ΣτήθουςΑνόρθωση ΜαστώνΓυναικομαστίαΡυτίδες ΈκφρασηςΥαλουρονικό ΟξύΑυτόλογη ΜεσοθεραπείαΜεσοθεραπεία ΠροσώπουDermapenΛιποδιάλυσηΑντιμετώπιση ΚυτταρίτιδαςAντιγήρανση χεριώνΑποτρίχωση με laser και IPLΑφαίρεση ΤατουάζΕυρυαγγείεςΑνάπλαση ΠροσώπουΑντιμετώπιση ΚυτταρίτιδαςΣύσφιξη προσώπουΣύσφιξη σώματοςΣύσφιξη κοιλιακών και γλουτώνis Clinical ΘεραπείαCrisalix 3DΆλλο  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

    10.00 – 21.00

  ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ

    Κλειστά

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID-19

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο ιατρείο μας Art-Surgery, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την μέγιστη προστασία και ασφάλεια του προσωπικού καθώς και των ασθενών μας σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες του ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) και του Π.Ο.Υ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας).

  Καθημερινά γίνεται σε προγραμματισμένες ώρες καθαρισμός και απολύμανση όλων των επιφανειών και των χώρων του ιατρείου με εξειδικευμένα αντιμικροβιακά προϊόντα.

  Όλο το προσωπικό του ιατρείου φοράει προστατευτική μάσκα κατά την διάρκεια όλων των θεραπειών για προληπτικούς λόγους.

  Σε περίπτωση που νιώθετε αδιάθετοι ή παρουσιάζετε συμπτώματα ίωσης, θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία για την αλλαγή των προγραμματισμένων σας ραντεβού. Επίσης, με εξαίρεση των ραντεβού για παιδιά όπου η παρουσία ενήλικα είναι αναγκαία, παρακαλούμε να προσέρχεστε στο ιατρείο μας χωρίς συνοδούς για την αποφυγή συνωστισμών.

  Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας.

  Επιλέξτε όλους τους τρόπους που θέλετε να επικοινωνούμε μαζί σας:

  Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στο υποσέλιδο των email μας. Για πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας.

  We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  Μετάβαση στο περιεχόμενο