2 520x647

Γυρίστε το χρόνο πίσω με ενέσιμο lifting με νήματα PDO & βλαστοκύτταρα.

Τώρα πια μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω, χωρίς χειρουργείο, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά! Στη μάχη κατά του χρόνου και υπέρ της ομορφιάς επιστρατεύει η επιστήμη τη μέθοδο των νημάτων σε συνδυασμό με τα βλαστοκύτταρα από τον ίδιο τον οργανισμό μας!

Καθώς προχωρά ο χρόνος, ο ιστός του δέρματός μας γίνεται ολοένα και πιο λεπτός, επειδή μειώνεται η δύναμη των κυττάρων να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Το δέρμα αρχίζει να κρεμά και να φαίνεται τραχύ, λεπτές γραμμές και ρυτίδες είναι από τα πρώτα σημάδια γήρανσης που κάνουν την εμφάνισή τους.

Η απόφαση για ένα lifting πολλές φορές φοβίζει ένα μεγάλο αριθμό ανδρών και γυναικών που χρειάζονται μικρές βελτιώσεις στο πρόσωπο. Η ανόρθωση με νήματα αποτελεί μια ασφαλή και εύκολη λύση για όσους θέλουν να αποφύγουν το νυστέρι. Η ευκολία στη χρήση και την εφαρμογή τους, το φυσικό αποτέλεσμα και το χαμηλό σχετικά κόστος, καθιστούν τη λύση αυτή εντυπωσιακή και ιδιαίτερα δημοφιλή, αφού ανορθώσεις με νήματα έχουν εκτελεσθεί επιτυχώς σε χιλιάδες γυναίκες και άνδρες.

Τα νήματα είναι αγγειοχειρουργικά ράμματα φτιαγμένα από βιοαπoρροφήσιμο, μη αλλεργικό υλικό και ακολουθούν αυστηρά τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας (CE).

Πως τοποθετούνται:

Αφού πρώτα εφαρμόσουμε αναισθητική κρέμα στο σημείο που μας ενδιαφέρει,  τοποθετούμε τα νήματα με τη χρήση ειδικών πολύ λεπτών κοίλων βελονών.

Τα νήματα απορροφώνται πλήρως ενώ με τον ερεθισμό του δέρματος προκαλείται αδιάκοπη και συνεχόμενη παραγωγή κολλαγόνου, παρατείνοντας τα αποτελέσματα της θεραπείας  μέχρι και 18 μήνες.

Τι επιτυγχάνουμε:

Με το ενέσιμο lifting με νήματα,  πετυχαίνουμε:

  • ήπια ανόρθωση και έλξη του δέρματος με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός lifting effect σε περιοχές του προσώπου και του σώματος που έχουν υποστεί πτώση λόγω χαλάρωσης, λεπτού δέρματος ή ηλικίας.
  • αύξηση της παραγωγής του κολλαγόνου στο σημείο που τοποθετούνται, με συνέπεια την αποκατάσταση της σύστασης του δέρματος, την επαναφορά της σφριγηλότητας και τη διόρθωση της χαλάρωσης.

Οι περιοχές που μπορούμε να εφαρμόσουμε τη θεραπεία πετυχαίνοντας σύσφιξη και ανόρθωση είναι στο οβάλ προσώπου, ρινοπαρειακές, πικρίας, άνω χείλος, ζυγωματικά, δακρυϊκή κοιλότητα, πόδι χήνας, μέτωπο και λαιμός. Με τα νήματα μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε γωνίες και να βελτιώσουμε το περίγραμμα του προσώπου.

Θεαματικά αποτελέσματα έχουμε και στο σώμα. Εδώ δημιουργούμε ένα είδος γλυπτικής σώματος, πετυχαίνοντας σύσφιξη και ανόρθωση γλουτών, μηρών, κοιλιακής χώρας, στήθους, αλλά και σύσφιξη σε μπράτσα με χαλάρωση.

Απόλυτη αναγέννηση του δέρματος συνδυαστικά με τα βλαστοκύτταρά σας

Όταν εκτός από ανόρθωση και σύσφιξη χρειαζόμαστε και μια έντονη αντιγηραντική δράση, τα νήματα μπορούν να συνδυαστούν με τη θεραπεία των βλαστοκυττάρων. Το ενέσιμο lifting με νήματα σε συνδυασμό με τη δράση των βλαστοκυττάρων,  αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες μη επεμβατικές θεραπείες αντιγήρανσης και ομορφιάς, που καθυστερεί τις φθορές και διορθώνει τα σημάδια του χρόνου.

Τα βλαστοκύτταρα είναι κύτταρα που προέρχονται μεταξύ άλλων από τον λιπώδη ιστό του ίδιου του ασθενούς, για αυτό και ως αυτόλογο υλικό δεν δημιουργούν ανεπιθύμητες αντιδράσεις. Τα βλαστοκύτταρα, γνωστά για τις πολύτιμες επουλωτικές και αναπλαστικές τους ιδιότητες, αφού εμφυτευτούν, πετυχαίνουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, αναδημιουργώντας ακριβώς τον ίδιο τύπο του ιστού που έχει αλλοιωθεί, αναστέλλοντας έτσι τη φθορά του δέρματος.

Η λήψη λίπους  γίνεται συνήθως από την κοιλιά ή τους γλουτούς με τη χρήση μικροκάνουλας. Το λίπος αποστέλλεται σε επίσημο εργαστήριο βλαστοκυττάρων, όπου γίνεται η απομόνωση και η καλλιέργεια των βλαστοκυττάρων. Στη συνέχεια, το διάλυμα εγχέεται στην επιθυμητή περιοχή.

Εφαρμόζοντας πρώτα τη θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα, και κατόπιν, το ενέσιμο lifting με νήματα, το αποτέλεσμα είναι θεαματικά βελτιωμένο. Η αποκατάσταση των φυσικών ιδιοτήτων του δέρματος (τόνος, τάση, σφριγηλότητα, απουσία ρυτίδων) γίνεται σε δέρμα που έχει πρώτα δεχτεί την αναζωογονητική και αντιγηραντική επίδραση των βλαστοκυττάρων, δηλαδή ένα δέρμα ποιοτικά ανώτερο από εκείνο χωρίς βλαστοκύτταρα. Με το τρόπο αυτό, το πεδίο εφαρμογής των νημάτων είναι πολύ καλύτερο και το αθροιστικό αποτέλεσμα άριστο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο