Δρ. Δημήτρης Δρακωτός M.D.
ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ - ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ο Δρ. Δημήτρης Δρακωτός M.D. είναι ιδρυτής του ART-Surgery, μιας ομάδας εξειδικευμένων επαγγελματιών που δεσμεύονται να εξυπηρετούν τις πιο απαιτητικές επιθυμίες πελατών, παρέχοντας υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες στους τομείς της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, Αντιγήρανσης και Αναγεννητικής Ιατρικής.

Group 3 5

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Δρ. Δημήτρης Δρακωτός σπούδασε στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το 2005 με συνολικό βαθμό «Λίαν Καλώς». Στη συνέχεια υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό ως έφεδρος αξιωματικός . Κατά τη διάρκεια της θητείας του εργάστηκε ως βοηθός της χειρουργικής κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης και εν συνεχεία του Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Μετά την ολοκλήρωση τη στρατιωτικής του θητείας συνέχισε την εκπαίδευσή του στην Κλινική Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο» της Σύρου.

Εν συνεχεία μετέβη στη Γερμανία όπου και εκπαιδεύτηκε στο Τμήμα Λειτουργικής Ρινοπλαστικής της Κλινικής ΩΡΛ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ντύσσελντορφ κάτω από την καθοδήγηση του καθηγητή Prof. Dr. med. Thomas Hoffmann. Ο επόμενος σταθμός του ήταν η Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής & Άκρας Χειρός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Έρλανγκεν, στο Πανεπιστήμιο «Friedrich Alexander» ‘Ερλανγκεν-Νυρεμβέργης. Εκεί είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τις πιο σύγχρονες μεθόδους της Επανορθωτικής Χειρουργικής και της Χειρουργικής άκρας χειρός καθώς και με το πεδίο της μικροχειρουργικής.

Στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου MLK «Martin Luther Krankenhaus» , ως Ακαδημαϊκό Τμήμα του Charite στο Βερολίνο εργάστηκε ως εσωτερικός βοηθός της κλινικής. Υπό τη διεύθυνση του Prof. Dr. Dr. med. Johannes C. Bruck και με επιστημονικό πεδίο μεταξύ άλλων την αισθητική χειρουργική προσώπου και την χειρουργική μαστού απέκτησε σημαντική εμπειρία στους παραπάνω τομείς της πλαστικής χειρουργικής. Παράλληλα εργάστηκε στην φημισμένη ιδιωτική κλινική «Clinica Vita» του Βερολίνου με αποκλειστικό αντικείμενο την αισθητική πλαστική χειρουργική.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εργάστηκε στο ΓΟΝΚ «Οι Άγιοι Ανάργυροι» Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο της Κηφισιάς, όπου είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί με την Επανορθωτική Πλαστική Χειρουργική και ιδιαίτερα με την αποκατάσταση μαστού και την Ογκολογία δέρματος και μαλακών μορίων.

Στα πλαίσια της εξειδίκευσής του εργάστηκε στην κλινική αισθητικής πλαστικής χειρουργικής DR Clinic, στο Τελ-Αβίβ , όπου υπό την διεύθυνση του Dr. Ron Azaria ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το πεδίο της αισθητικής χειρουργικής μαστών και του «gluteal sculpting». (γλυπτική γλουτιαίας χώρας).

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

Προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο Art-Surgery και λάβετε μία εξειδικευμένη ιατρική εκτίμηση.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

Προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο Art-Surgery και λάβετε μία εξειδικευμένη ιατρική εκτίμηση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο