Η ομαδα μας

Στόχος μας στο ART-SURGERY είναι να παρέχουμε μια ιδιαίτερη ιατρική φροντίδα, η οποία είναι επαγγελματική και υποστηρικτική και να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία και αποτελέσματα που θα σας ικανοποιήσουν.

team drdrakotos

ΔΡ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΚΩΤΟΣ

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ - ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ο Δρ. Δημήτρης Δρακωτός είναι ο ιδρυτής του ART-Surgery, παρέχοντας υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες στους τομείς της Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, Αντιγήρανσης και Αναγεννητικής Ιατρικής.

team 4

ΣΟΦΙΑ ΠΕΤΤΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η Σοφία κατανοεί τις ανάγκες των ασθενών μας και δημιουργεί τις ιδανικότερες συνθήκες για την πραγματοποίηση της θεραπείας τους.

team 3

ΝΙΝΑ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

Στην πρώτη σας επίσκεψη θα γνωρίσετε την υπεύθυνη του ιατρείου μας. Η Νίνα ενημερώνει καθημερινά τους ασθενείς μας σχετικά με τις παρεχόμενες θεραπείες όπως έχουν καθοριστεί από τον ιατρό και διαμορφώνει μαζί τους οικονομικούς διακανονισμούς που καθιστούν τις υπηρεσίες μας.

marilida

ΜΑΡΙΛΗΔΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Η Μαριλήδα κατανοεί τις ανάγκες των ασθενών μας και δημιουργεί τις ιδανικότερες συνθήκες για την πραγματοποίηση της θεραπείας τους.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

Προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο Art-Surgery και λάβετε μία εξειδικευμένη ιατρική εκτίμηση.

Επικοινωνήστε με το Art-SurgeryΕισάγετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας  Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων* Αποδοχή*

  TOP

  Επιλέξτε όλους τους τρόπους που θέλετε να επικοινωνούμε μαζί σας:

  Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στο υποσέλιδο των email μας. Για πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας, επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας.

  We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

  Μετάβαση στο περιεχόμενο